Philips Gloeilampen Specials

Op deze pagina vindt u de Philips gloeilamp specials.

Versterkte constructie A-vorm
Het is een versterkt uitgevoerde lamp met uitzonderlijk sterk filament en is bestand tegen mechanische schokken en trillingen. Deze lamp heeft een universele brandstand.
Toepassingen: waar langere levensduur gevraagd worden in combinatie met schokbestendige situaties, handbediende inspectielampen, werkplekverlichting in onderhouds- en reparatiewerkplaatsen voor auto’s.

Standaard Extra Laag Voltage A60
Het is een heldere lamp voor gebruik op 24V. levert het perfecte licht voor dramatische accenten en displayverlichting. Gasgevulde lampen met een helder frontglas zijn ideaal geschikt voor afgelegen, geïsoleerde terreinen waar de energie geleverd moet worden door privégeneratoren, accu’s of andere laagspanningsbronnen.
Toepassingen: landelijke en afgelegen gebieden waar geen netvoeding beschikbaar is, noodverlichting.

Partykogel P45
Het is een gekleurde decoratieve lampen met inwendig gekleurde ballon in luster vorm.
Het is een milieuvriendelijke lamp dankzij ESC-coating en het ontbreken van cadmium. Ook is deze lamp perfect geschikt voor buitengebruik.
Toepassingen: feestje, evenementen, straatverlichting en andere decoratieve toepassingen.

Wilt u meer informatie over de gloeilamp specials van Philips? Of wilt u een prijsaanvraag doen? Dit kan door middel van de daarvoor bedoelde groene knop bovenaan onze pagina. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of een mailtje sturen.

Schrijf je in voor

Onze Nieuwsbrief