Over Limatel

Limatel is sinds 1997 een internationaal georiënteerd import- en export bedrijf, dat met name gespecialiseerd is in de verkoop van lichtbronnen en armaturen van de A-merken, zoals Philips, Osram, Sylvania en General Electric.

Limatel levert naast deze merken ook Berker schakelmateriaal, spanningrail met spots van Leuchtwerk en importen uit China, zoals haspels, tafelcontactdozen en diverse andere artikelen.

Van oorsprong vormt de regionale Elektro-technische-Groothandel ELAR BV uit Den Haag vanaf 1972 de basis van de huidige activiteiten. In het bijzonder ontstonden in die tijd met landen zoals Duitsland, de voormalige DDR, Polen, Tsjecho-Slowakije,Hongarije,Oostenrijk en verdere Europese Landen een agenturen functie voor veel bedrijven ,die voornamelijk lichtbronnen en ander elektrotechnisch materiaal produceerden.

De internationale kennis en marktervaring van 25 jaar zijn door Limatel vanaf 1997 voor een groot deel meegenomen en verder uitgebouwd tot een continuering van deze zakelijke activiteiten uit die tijd.

Limatel onderhoudt, vanuit het verkoopkantoor te Bergen op Zoom, uitsluitend relaties met de Electro technische Groothandel en aanverwante professionele markten (Industrie) in zowel binnen- als buitenland.

-® Gijs Proost-Limatel-6176-2

Schrijf je in voor

Onze Nieuwsbrief