Philips PL-L

De Philips MASTER PL-L lampen zijn verkrijgbaar in meerdere lichtkleuren en leveren de meest optimale lichtprestaties bij zowel een korte als lange inschakeling van de lampen! De kleurweergave-index is binnen de hele categorie uitstekend en bovendien kunnen alle lampen gedimd worden.

Omdat alle Philips PL-L lampen een lampvoet met 4 pinnen hebben moeten ze allemaal gebruikt worden in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat. De lampen komen met een lampvoet die geschikt is voor het insteken en uittrekken. Gedurende de lamplevensduur neemt de lichtopbrengst van de compacte fluorescentielampen niet af.

De PL-L fluorescentie lampen heb je in verschillende series.

Ze worden voornamelijk gebruikt voor algemene verlichting en worden geplaatst in hotels, kantoren, winkels of al buitenverlichting. De Polar uitvoeringen worden toegepast in koelruimtes en magazijnen.

Wilt u meer informatie over de PL-L lampen van Philips? Of wilt u een prijsaanvraag doen? Dit kan door middel van de daarvoor bedoelde groene knop bovenaan onze pagina. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of een mailtje sturen.

Schrijf je in voor

Onze Nieuwsbrief