ledvance dulux intelligent

Op deze pagina vindt u alle Osram Dulux intelligent spaarlampen. Binnen deze categorie vallen verschillen lichtbronnen. De gemiddelde levensduur van de lampen ligt tussen de 10.000 en de 20.000 branduren.

De osram Dulux intelligent Facility is een duurzame lamp. Het licht van deze lamp kan vergeleken worden met het licht van een gloeilamp. De Dim stick is speciaal ontworpen om de juiste lichtsfeer te kunnen creëren. Deze lamp is ook dimbaar. De sensor stick is een lichtbron die zichzelf inschakelt wanneer het donker wordt en uitschakelt zodra het licht wordt. De Osram Dulux HE Micro Twist wordt vaak toegepast in restaurants, hotels en cafés net als de Longlife.

De Osram Dulux Dim classicA geeft comfortabel en warm licht dat van goede kwaliteit is. En dan heb je nog de Sensor miniball die precies weet wanneer het donker wordt zodat de lamp inschakelt.

Wilt u meer informatie over de Osram Dulux intelligent spaarlampen? Of wilt u een prijsaanvraag doen? Dit kan door middel van de daarvoor bedoelde groene knop bovenaan onze pagina. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of een mailtje sturen.

Schrijf je in voor

Onze Nieuwsbrief