CORELINE ARMATUREN

Image 18May

CORELINE ARMATUREN

Writtern by Annet

Coreline armaturen zijn stijlvolle en energiebesparende armaturen voor een scherpe prijs. Ze zijn ontworpen voor een eenvoudige 1 op 1 vervanging van uw huidige armatuur en bestaan uit standaardproducten voor talloze toepassingen. De Coreline led-serie maakt een energiebesparing mogelijk tot wel 80% in vergelijking met traditionele verlichtingsarmaturen.

Sinds oktober 2016 is de Coreline Tempo serie uitgebreid met de tempo small en tempo large. Deze schijnwerpers zijn toepasbaar als verlichting van accomodaties, voor recreatiesport, voorgevels, billboards en landschappen, beveiliging en sfeerverlichting.

Ook nieuw is de Coreline Slimdownlight. Dit zijn ultradunne inbouwarmaturen die zijn ontworpen te vervanging van tot 2x18w en 2x26w CFL gebaseerde downlight-armaturen. Ze zijn toepasbaar in winkels, receptieruimten en als algemene verlichting in gangen.

Hieronder vind u een link naar de brochure van Philips met alle armaturen die momenteel te koop zijn. U vind ze in onze prijslijst vanaf artikel 29430.

 

                                                                                                                                 

                                                                                                                                   BROCHURE CORELINE

Schrijf je in voor

Onze Nieuwsbrief