klimaatregeling

Klimaatregeling

De mens heeft een beetje warmte nodig, maar wanneer en hoeveel? De berker by hager thermostaten brengen iedere ruimte op de juiste temperatuur en regelen ze automatisch terug zodra de ruimte niet meer gebruikt wordt.

Verwarmen, koelen en klimaatregeling zijn tegenwoordig niet meer los te zien van het begrip energiebesparing. Des te belangrijker is het dat de temperatuur in ruimtes onafhankelijk van elkaar geregeld kan worden. De ruimtemperatuur één graad lager zetten, zorgt voor een energiebesparing van ongeveer 6%.

De elektronische thermostaten werken tijdgestuurd en maken het mogelijk dat ruimtes volgens bepaalde temperatuurprofielen gestuurd worden. Met thermo aandrijvingen voor verwarmingsventielen kunnen radiatoren en vloerverwarming snel en perfect in de regeling meegenomen worden.

Wilt u meer informatie over de klimaatregeling van Berker? Of wilt u een prijsaanvraag doen? Dit kan door middel van de daarvoor bedoelde groene knop bovenaan onze pagina. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of een mailtje sturen.

Schrijf je in voor

Onze Nieuwsbrief